last minute

Het concept

van 't Zusje

Restaurant ’t Zusje is een concept waarbij gasten voor een vast bedrag kleine (tapas)gerechten kunnen eten. Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Doelgroep

De doelgroep

dat ben jij!

Het concept maakt eten bij ’t Zusje een sociale gebeurtenis. De placemats van de gasten vormen tegelijkertijd de menukaart en per tafel is er sprake van één bestelstrookje. Dit strookje kan men rond laten gaan, waardoor interactie ontstaat tussen de gasten over het eten en wat te bestellen.

De gasten worden aan tafel bediend en de keuken zorgt ervoor dat de bestelling van een tafel in één keer uitgeserveerd wordt. Op één avond kunnen de gasten meerdere keren een bestelling doen, in elke willekeurige volgorde.

Door het sociale aspect leent het concept zich zeer goed voor o.a. groepen, families, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, maar zeer zeker ook voor het romantische duo.

Heerlijke

tapasgerechtjes

De gasten hebben keuze uit 55-60 verschillende (tapas)gerechten. Ook heeft ’t Zusje drie verschillende kaarten: een gewone kaart, een vegetarische kaart en een kinderkaart. Ook beschikt ’t Zusje over een Engelse tapaskaart. Tevens zijn er ook tapasstrookjes beschikbaar voor diverse diëten/allergieën.

Gasten komen niet naar ’t Zusje om zoveel mogelijk te eten zoals in een buffet-restaurant, maar juist voor het avondvullend genieten!